Jump to content

- - - - -

Atlantis Beta 2



23 replies to this topic

#1 Dom

Dom

    I touch everything

  • UberGames Admin
  • 921 posts

Posted 12 June 2007 - 06:18 PM

Ok as you know we had a major problem with the atlantis last time around.

This time we have included several copies of atlantis each with certain items removed on them so we can identify what is causing this bug.

So you may see the server running a werid version (say without turbolifts), please still continue to test on the server, it is us testing atlantis under load (you guys being connected!)

#2 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 19 August 2007 - 08:32 PM

Any updates from you beta testers on whether the map works now?

#3 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 20 August 2007 - 04:09 AM

Well since the server only runs it without entities all we can tell you is that it doesnt have entities.

EDIT: And when attempting to start a full version it crashes. So yeah we havent been able to do much...
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#4 Marcin

Marcin

    UberGames Developer

  • UberGames Developer
  • 688 posts

Posted 20 August 2007 - 10:59 AM

It loads and runs perfectly for 50% of the time (sometimes it quits loading, but doesn't crash). But I don't know about multiplayer.

#5 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 20 August 2007 - 04:31 PM

I've just launched it on the server and played in it for a while... so it does work on the server :S

#6 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 21 August 2007 - 03:49 AM

Error from trying to start standard atlantis:
Posted Image
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#7 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 21 August 2007 - 04:17 PM

Can you upload your HMConfig from RPG-X2 Dir, and your sys spec's :eek:

#8 Marcin

Marcin

    UberGames Developer

  • UberGames Developer
  • 688 posts

Posted 21 August 2007 - 06:51 PM

Atlantis WORKS on the torchwood server (alone, i don't know about MP) and locally.

Operating Sytem: Debian GNU/Linux 4.0
EF Engine: ioEF 1.37 for Linux
RAM: 512 MB
Processor: AMD Sempron 3000+
Video Card: ATI Radeon 9250 (using the open source drivers)
HD: 80GB (60GB free)

Attached Files



#9 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 21 August 2007 - 10:24 PM

Its good to know it works on the linux build of ioEF

#10 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 22 August 2007 - 06:54 AM

Ok Specs:
Intel T7600 2.33 GHz Dual Core
2048 RAM
nVidia Go 7600

Where do I get the HM config file?
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#11 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 22 August 2007 - 05:33 PM

rpg-x2 folder in stvoy

#12 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 22 August 2007 - 07:09 PM

Attached

Attached Files


Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#13 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 22 August 2007 - 08:03 PM

Hmm it should work for you :S

#14 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 22 August 2007 - 08:16 PM

Roar...why will it not...
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#15 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 22 August 2007 - 10:15 PM

Could you try it with ioEF 1.36 and see if that makes any difference?

http://www.iwantstud...tvoyHM-1.36.zip

#16 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 22 August 2007 - 10:38 PM

I am already am.
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#17 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 23 August 2007 - 04:41 PM

1.37?

#18 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 23 August 2007 - 10:12 PM

It worked before the second beta. It was when I got the version from the second beta that it wouldnt work if I tried to launch the full map as opposed to a entityless version.
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#19 William

William

    Lead Level Developer - RPG-X

  • UberGames Developer
  • 728 posts

Posted 24 August 2007 - 06:40 AM

Thats really weird cause this version actually has less stuff in it...

#20 Slayer

Slayer

    Bug Hunter

  • Members
  • 385 posts

Posted 27 August 2007 - 06:36 AM

Can you post a link for the last released version. I never had io EF running -_-
Im Klingon and a Hanyou Dog Demon...AT THE SAME TIME!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]




Reply to this topic



  

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users